Trópusi lakásdekoráció – mit és honnan?

Ha nyár, akkor trópusok! És ha nem akarsz vagy nem tudsz a trópusokra utazni, akkor hozd az otthonodba trópusi lakásdekoráció révén!

Ebben a cikkben összeszedtem néhány üzletet és termékeit, amiknek a segítségével kidekorálhatod a szobád, lakásod. Létrehozhatsz egy kis zugot, ahol jól esik az olvasgatás és koktélozás egy fülledt nyári estén 🙂

BOMO ART BUDAPEST  (vásárláshoz kattints ide)

Vintage jellegű holmik között is találhatsz kedvedre valót, mint a fenti 100×250 cm-es falidekorok egyike, vagy az alábbi kedves papíráruk, amikben a legjobb, hogy teljesen a saját ízlésed szerint válogathatod össze:

H&M HOME  (vásárláshoz kattints ide)

Ahogy azt a szezon szlogenjében is megfogalmazták, ez maga a “Botanikus Álom”… és valóban, elég ránézni ezekre a gyönyörűséges összeállításokra:

MÖMAX  (vásárláshoz kattints ide)

Itt kevés a valóban trópusi minta, jóformán nincs is, viszont sok olyan apróbb kiegészítőt vehetsz meg ami jól kiegészíthet egy ilyen szobát:

JYSK  (vásárláshoz kattints ide)

Itt kevés a valóban trópusi minta, jóformán nincs is, viszont sok olyan apróbb kiegészítőt vehetsz meg ami jól dekorálhat egy ilyen szobát:

BUTLERS  (vásárláshoz kattints ide)

Őszintén szólva a Butlerstől több fantáziát vártam volna, ami a nyári darabokat illeti, de azért nincs túlzottan ok a panaszra, mert a függőágy és a napernyő igazán csodás:

IKEA  (vásárláshoz kattints ide)

Az IKEA sem erőltette túl ezt a nyárias trópusi témát, a legtöbb amit belevittek egy fekete-fehér levélerezetes kollekció valamint egy sötétkék-szürke-olajzöld pálmaleveles poszter, ami nyáron szerintem kifejezetten lehangoló, ezért ezeket ki is hagytam. Nagyon alulmúlták a várakozást, sehol egy nyárias díszpárna huzat, egy nyárias asztalterítő vagy szőnyeg. Igyekeztem innen is néhány elemet összeválogatni, jobbára rattan bútorokban erős a mezőny:

MÉTERÁRU  (vásárláshoz kattints ide)

Alternatívaként te magad is készíthetsz párnahuzatokat, vászonképeket, ezekhez néhány minta anyag:

Ha tetszett a trópusi lakásdekoráció cikk, vagy további ötleteid és javaslataid vannak, ne habozz hozzászólni 🙂

Előző
Hideg meggykrém leves meggyszemekkel – hidegen az igazi!
Trópusi lakásdekoráció – mit és honnan?