Lépj velem kapcsolatba!

Ha kérdésed van a receptekkel vagy más tartalmakkal kapcsolatban, el szeretnéd mondani a véleményed az olvasottakról vagy csak beköszönnél írj nekem az e-mail címemre: mokkamalna@gmail.com!

Nagyon örülök minden üzenetnek! 🙂

közösségi oldalakon is megtalálsz! Ehhez kattints a lenti ikonok valamelyikére:

Instagram    Pinterest


Médiaajánlat

A blogot a jövőben sem tudom elképzelni értékesített reklámfelületként. Nem teszek közzé PR cikkeket, content marketing szövegeket, bannereket, reklámokat, fizetett promóciókat, termékteszteket vagy clickbait tartalmakat.

A véleményem, ahogy a való életben, úgy a digitális életemben sem eladó, ezért kérlek ilyen jellegű ajánlatokkal ne keress meg, mert nem fogok válaszolni. Úgy gondolom csak így lehet hitelesen véleményt formálni és a hitelességemet a jövőben is fenn kívánom tartani. A blogban előfordulnak szolgáltatásokról, termékekről, rendezvényekről született beszámolók, melyekért minden esetben én fizettem, nem szerződtem semmilyen szolgáltatóval, gyártóval vagy PR ügynökséggel.

Nem vagyok influenszer és nem is kívánok azzá válni. Egy influenszer mára csupán a folyamatos és szelektálatlan reklámposztok futószalagszerű gyártásával foglalkozik, naponta próbál átcsúszni a tudatunk hitelesség-kapuján, ezáltal minden felületet egy non-stop kereskedelmi mozivá pusztít le. Hiszek abban, hogy hamarosan telítődünk az ilyen típusú tartalmakkal és egy ponton kialakul az igény egy tisztább, valóságosabb, reklám és szponzor befolyásától mentes online tér iránt, ahol a “mentes” tartalmak felértékelődnek és átveszik a hatalmat a reklámok felett írásban, képekben és videókban egyaránt. Illetve abban is szeretnék hinni, hogy ha valaki szponzorál egy posztot/videót, akkor bízik annyira a saját termékében vagy szolgáltatásában, hogy azt a véleményt, legyen az bármennyire őszinte, fel tudja vállalni és nem köti meg semmilyen szinten a tartalomgyártó kezét, nem ad szavakat a szájába, vagyis mer kockáztatni és nem pusztán felvásárolja az adott influenszer felületét.