Első poszt

Minden kezdet nehéz, különösen ha az egy első poszt… Hirtelen azt sem tudom mivel kellene elstartolni, annyi mindenről szeretnék írni, hogy nem tudok választani.

Talán célszerű egy kis bemutatkozással kezdeni. Andi vagyok, alkalmazott grafikusként dolgozok már több mint tíz éve. Párommal Élek Budapesten, két cicus, egy nyuszi és sok hal társaságában. Szeretek főzni, olvasni, rajzolni, filmeket nézni, tehát egy teljesen átlagos nő vagyok. Sok mindenről van véleményem, mint mindenki másnak is, ezért remélem a blog felületén vagy a social oldalakon tudunk eszmét cserélni néhányotokkal!

Az első poszt és ami utána jön

Megígérem, hogy igyekezni fogok lehetőség szerint épkézláb mondatokat összerakni. Nincs vérprofi fotós felszerelésem, ahogy az szokás mostanság a bloggerek körében, de azért remélem túl nagy csalódást nem fogok okozni. Nem szándékom kényszeresen posztolni a látogatottság kedvéért, sokkal inkább aktuális élményektől vezérelve szeretnék írni. Remélem Te is rátalálsz azokra a témákra, amik miatt időről időre visszalátogatsz hozzám!

Bármilyen kérdésed van bizalommal keress meg e-mailben (mokkamalna@gmail.com) vagy instagram pm-ben. Kövesd instagram oldalamat is, ahova a blogra feltöltött tartalomtól függetlenül további képek kerülnek fel. Egy blog eszenciája az olvasó visszajelzése, ezért ne fogd vissza magad, mond el véleményed és szólj hozzá a bejegyzésekhez!

Akkor hát induljunk…