12 kedvenc tűsarkú a Fashion Days aktuális kínálatából

Szeretem a márkás holmikat, és nem a márkásságuk miatt, hanem mert jó minőségűek, finom a tapintásuk, kényelmesek, ízlésesek és többnyire tartósak is. Az utóbbi évben alig volt a lábamon tűsarkú cipő, de ez nem igazán tart vissza attól, hogy néha beújítsak egyet.
Sokat voltam beteg nagyjából tavaly július óta folyton nyomtam az ágyat mindenféle hülyeséggel ami beüthet, de most már remélem egy náthán kívül minden más elkerül legalább harminc évre 😀

Szóval az összes olyan időpont, amikor lehetőség volt veszettül kiöltözni kimaradt, de keresem az indokot, hogy hordjam őket. Otthonról otthonra ingázok, a stúdióm is saját lakás, nem céges iroda – oda ritkán kell bemennem, amit nem bánok, mert ha lehet még messzebb van. Otthonnak hívom mindkettőt, mert a stúdióban vannak a kis szőrmókok, és egész nap velük vagyok, egy héten párszor itt is alszunk, szóval joggal hívjuk így. Jogsi készülőben, még vár rám a nagy vizsga augusztusban, addig marad a BKV, és én bizony nem szívatom magam napi kétszer ötven perces úton tűsarkakon.

Visszakanyarodva a cipővásárláshoz…

Évekig nem mertem netről cipőt venni, és most is csak akkor merészkedek erre az ingoványos terepre, ha már ismerem a márkát, a cipő formáját, pontos méreteket. Egy csinos cipő esetén megéri széttúrni a netet ezekért az infókért. Eddigi tapasztalatom alapján a Fashion Days szenzációs mind cipőkben, mind más darabokban. Rendeltem már karórákat, napszemüveget, ruhákat és eddig nem kellett csalódnom. (Ha őszinte akarok lenni voltak baromi nagy csalódások amikor egyáltalán a kapuikat 6-7 éve… hónapokig vártam egy terméket és csak a magyarázkodás ment, de ez azóta gyökeresen megváltozott!)

A vásárlás egyszerű, a honlap áttekinthető, könnyen kezelhető, kapcsolatfelvétel nem döcögős, futár pontos, termékek csomagolása és minősége kifogástalan. Aki ismeri a Fashion Days márkákat nem lepődik meg az árakon, nem a pláza kategória, de érdemes vadászni, akkor is ha nem szakad rád a bank minden hónapban, mert bazi nagy akciókban olyan darabokat foghatsz ki, amik örökre a ruhatárad részei maradhatnak. – IGEN, hiszek abban, hogy vannak ruhadarabok vagy kiegészítők amik akár évtizedekig bármikor előkaphatók 🙂

Átbogarásztam a jelenlegi kínálatot, és a “6 kedvencem”-ből – ez lett volna a bejegyzés eredeti címe – gyorsan “12 kedvenc” lett 😀 Ezek a gyönyörűségek nagyon jó akcióban elérhetők, egyszerűen nem tudok betelni velük. A terméknévre kattintva részletes termékinfókat találsz és ha tetszik megvásárolhatod.

1. Bronx Nyersbőr D’Orsay Cipő Fodros Részletekkel  16.690 Ft
2. Blink D’Orsay Cipő Hüllőbőr Mintás Szegéllyel  6.090 Ft
3. Zee Lane Collection Sárga Tűsarkú Nyersbőr Bőrcipő  16.390 Ft
4. Schutz Cadey-Lee Piros Lakkbőr Szandál  19.690 Ft
5. CONDUR by alexandru Sarokpántos Bőrcipő  23.290 Ft
6. GUESS Kék Nyersbőr Nyitott Orrú Cipő  43.690 Ft
7. Steve Madden Fukszia Nyersbőr Cipő Kivágásokkal  28.890 Ft
8. CONDUR by alexandru Eperpiros D`Orsay Bőrcipő  23.290 Ft
9. Zee Lane Királykék & Fekete Hegyes Orrú Cipő  17.590 Ft
10. Buffalo Fekete Nyersbőr Cipő Ezüstszín Részletekkel  13.690 Ft
11. Pollini Színes Bőr Tűsarkú Cipő  74.490 Ft
12. Ted Baker Azeline Vajszín Tűsarkú Cipő Dekoratív Masnival  37.890 Ft

A webshopban természetesen mindenféle cipőből lehet válogatni, egészen elképesztő áron, akár bőven 10.000 Ft alatt is szert tehettek egy lábbelire.

 

XOXO
signature
Előző
Tepsis brassói – egyszerű és kiadós
12 kedvenc tűsarkú a Fashion Days aktuális kínálatából