Sajtómegjelenés

Életmódi_Magazin

Életmódi Magazin 2. évfolyam, 1. szám, 2020. február-március

Gasztro rovat – Boros hústkercs pecsenyemártással, kelesztés nélküli túrófánk kardamomos málnaöntettel, chilis-csokoládés molé, szerelmes csokoládés cupcake

Életmódi_Magazin

Életmódi Magazin 1. évfolyam, 8. szám, 2019. december – 2020. január

Gasztro rovat – Citromos egyben sült csirke pirított kelbimbóval, ünnepi kuglóf, hideg lencsesaláta kecskesajttal, kedvenc banánkenyerem

Életmódi_Magazin

Életmódi Magazin 1. évfolyam, 7. szám, 2019. október-november

Gasztro rovat – Fokhagymás kacsacombok őszi sült zöldségekkel, körtés meglepetésdesszert

Életmódi_Magazin

Életmódi Magazin 1. évfolyam, 6. szám, 2019. szeptember

Gasztro rovat – Egyben sült karaj fehérboros szőlőmártással, almás-fahéjas mascarpone pohárkrém pekándióval

Baba_Patika

BabaPatika magazin 2019. április-május

A magazin életmód és táplálkozási tanácsadói minőségben készített velem egy interjút “Reggelizz személyre szabottan!” címmel, melyben tanácsokat adtam a reggelik összetételére és minőségére vonatkozóan, hogy minden szülő energiáját és egészségét megőrizve tudja kezdeni a mindennapokat.

Aromatika_Magazin

Aromatika magazin 5.4. 2018. TÉL

Illatos házi finomságok – természetes aromaolajokkal gazdagított ünnepi sütemény és likőr receptek