Bocsi, bocsi… :/

Pár hete eltűntem, nem sikerült semmi a bloggal kapcsolatos eredményt felmutatnom, ezt bocsássátok meg nekem! Két hetet voltam szabin, első pár napban nagy volt a lendület, össze is raktam nagyjából 30 recept fotóját, aztán megfeneklett a projekt.

Nagyon sok tennivalóval és ügyintézéssel maradtunk el, amit igyekeztünk bepótolni. Majd jött egy koccanás és az azzal kapcsolatos ügyintézés – még nincs vége, a biztosítóval átvergődtük magunkat, most jön a szerelés. Az eset tanulsága a másik fél számára: ne vezess benarkózva, főleg, ha gyerek is van a hátsó ülésen, ne szorítgass le mindenkit kilométereken keresztül, mert előfordulhat, hogy a szembe sávban jönnek és nem lehet kivédeni a hülyeségedet (valamint ötven évesen is lehetsz s*ggfej, a cserbenhagyás gáz dolog, pech ha hiteles szemtanú is akad, de a leggázabb, ha ennyi idősen csak a mocsok folyik ki a szádon ahányszor csak kinyitod és saját bevallásod szerint is a legnagyobb erényed a luxus autód és a rajtad lévő öltözék 😀 – senki se kövesse a példáját, semmilyen szinten!). De legalább eljutottunk Leányfalura, ahol jót pancsoltunk az éjszakai fürdőzésen.

Majd jött egy vizsga…. Sikertelen vizsga… Megkaptam a világ legjobb vizsgáztatóját, de így is sikerült azt az egy parkolást elrontanom, ami az elejétől kezdve hibátlanul ment. Párhuzamos hátra parkolás, túl nagy oldaltávban álltam meg a mellettem levőtől, ettől bestresszeltem (az oldaltáv korrigálás nem megy valami jól) és a második emberesebb padkára felhajtásnál a vizsgáztató megkocogtatta a vállamat.. Sebaj, majd októberben jön a második felvonás.

Hazautaztunk a rokonokhoz Marosvásárhelyre, egy nagyon nagyon rövid, három napos látogatásra 🙁 Maradtam volna még legalább egy hetet. Természetesen visszafele a dugótól a határellenőrzésig mindent kaptunk (a lövöldözős embercsempészes sztori miatti kipakolósdit kifogtuk). Majd hazafele Debrecenben is megálltunk párom rokonainál. Az egész útról egy beszámolóval készülök, remélem élvezni fogjátok 🙂

Iszonyatos izguláson mentem át a pótfelvételi miatt is. Utolsó pillanatban jelentkeztem főiskolára, és jelentem sikeresen felvettek, bőven benne voltam a ponthatárban. A héten beiratkozás és minden ami ezzel jár, páromnak hétvégén újra indul a sulija, szóval ez a hét is eléggé sűrű lesz.

Bocsánatért esedezek a nagy szünet miatt, de be fogom pótolni ígérem 🙂